Oj vad tiden går fort!

Det var ett tag sedan vi uppdaterade bloggen. Vi har haft fullt upp med att arbeta i vårt projekt. Detta har hänt.

Vi fick godkänt av kommunen och polisen att få stå på Stortorget den 18 december. Det var en stor lättnad för oss, för då kunde vi börja planera dagen D.
 
Kolla upp tält, värmekamin, aktiviteter, något att bjuda på, kanske någon tävling och insamling av skokartonger. Tack till Din sko och Rizzo på Södergatan och Ecco på Gustav Adolf Torg som ställt upp med massor av skokartonger.

Vårt projekt skulle presenteras och bli godkänt av skolan, vilket det blev den 17/10. Till och med våran projektbeställare, Ingela Asplund, satt med tårarna i ögonen efter vår presentation. Det kändes gott i hjärtat! Det är en fröjd att få arbeta med ett så behjärtansvärt ämne som berör så många människor.

Den 18/10 besökte vi två åttondeklassare  på Rosentorpsskolan i Vellinge. De höll på med ett toleransprojekt, där de skulle utföra osjälviska handlingar. Vi passade då på att engagera dem i vårt projekt. Även där fick vi ett fint gensvar.

När vi torsdagen den 20/10 besökte GeKås i Ullared med klassen passade vi på att inhandla glögg, pepparkakor, ljus och annat smått och gott som vi behöver till den 18 december. Vi ser alla framemot denna dag med stor förväntan.

Vi har också fått mailat listor på barnen och personalen från barnhemmen i Ukraina. Vad vi inte riktigt hade väntat oss var att listorna är skrivna på ukrainska. Надія Balchos жінка;  så här kan namn och övriga uppgifter se ut på listorna. Tack för att Google translate finns! Nu håller vi på för fullt med att översätta listorna och dela ut barn till alla fantastiska människor som hört av sig till oss. Så ni som inte hört ifrån oss, vi har inte glömt bort er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0